تعداد وب سایت هایی که از نرم افزار جوملا برای مدیریت وب سایت استفاده می کنند هر روز بیشتر می شود ، این وب سایت ها متاسفانه بدون دانش لازم در ارتباط با جوملا راه اندازی شده و اکثرا دارای مشکلات زیادی هستند ، به همین دلیل بعد از مدتی مدیران سایت را خسته و دلزده می کند، در این مقاله سعی دارم تا اشتباهات مرسوم را برای شما لیست کنم تا سایت بهتری داشته باشید ، این مقاله در حال بروز رسانی می باشد، پس هر چند وقت یک بار آنرا مطالعه کنید.
1- اولین و مرسوم ترین اشتباه در مدیریت سایت های جوملایی استفاده از ادیتور های پیشرفته است ، استفاده از ادیتور پیش رفته ایرادی ندارد اما نوع استفاده است که باعث بروز مشکل می شود ، خیلی از مدیران وب سایت ها ، وب را با ورد اشتباه گرفته و برای متن وارد شده ، فونت و رنگ و سایز و ... تعریف می کنند ، این کار باعث بوجود آمدن مشکلاتی زیاد می شود ، به عنوان مثال اولین مشکل کدهای اضافه در متن مطلب است که موتورهای جستجو را فراری داده و سایت شما را در لیست سیاه قرار می دهد، مشکل بعدی که بروز می کند مشکل تعریف فونت ها به شیوه غیر معمول و نا مرسوم است ، فونت باید در سایت به روش font face تعریف شود نه انتخاب فونت از ادیتور ، این انتخاب باعث می شود در هر سیستمی که فونت نیست سایت بسیار زشت و بد تر کیب شود.
حالا راه حل چیست ؟ باید ابتدا فونت ، رنگ و سایز هایی را که لازم دارید ، در css قالب یا css های کمکی قالب صدا زده شوند. و از طریق ادیتور پیش فرض جوملا این سی اس اس ها بازخوانی شوند. یا بصورت دستی در محتوا وارد شود. برای راه حل دوم میتوانید ادیتور پیش فرض جوملا را در حالت پیشرفته قرار دهید.
2- اشتباه بعدی در سایت های جوملایی عدم تعیین قالب بصورت پیش فرض است ، یعنی کاربر به جای اینکه قالب را پیش فرض قرار دهد ، آنرا به صورت انتصابی قرار می دهد ، این مشکل باعث دردسر های بعد برای مدیر سایت می شود ، این قابلیت برای این قرار گرفته تا شما برای هر منو قالب اختصاصی تعریف کنید نه اینکه یک قالب را برای همه صفحات انتصاب دهید.
3- اشتباه سوم عدم استفاده از تگ ها در ورود مطالب است ( این اشتباه رو خود زیاد مرتکب می شوم ) ، این اشتباه باعث پایین آمدن ارزش مطلب برای موتورهای جستجو می شود.
4- عدم آپلود تصاویر در پوشه تصاویر و دسته بندی تصاویر براساس پوشه ، این مشکل باعث می شود هر بار مطلبی را وارد می کنید زمان زیادی برای لود تصاویر طول بکشد.
5- فعال سازی پسوند لینک ها در حالت فعال سازی سئو ، این مشکل باعث می شود موتورهای جستجو نتوانند لایه های مطالب شما را تشخیص و اصطلاجا breadcrumbs سایت را ببیند.
6- نام مستعار های بلند و فارسی ، این مشکل دو طرفه است یعنی برای سئو لینک فارسی خوبه اما برای کاربر بد هست یعنی کاربر بصورت ساده نمی تواند لینک شما را برای کسی بصورت ساده ارسال کند.
7- عدم فعال سازی ماژول نمایش مسیر ، این ماژول استاندارد به موتورهای جستجو کمک می کند تا سایت شما براحتی قابل فهم و مسیر ها درست تشخیص داده شوند. و از ایجاد لینک های تکراری جلوگیری شود.
منتظر سایر اشتباهات باشید.