تا حالا در وب که من جستجو و مطالعه کردم ، مطلب خاصی در مورد آنالیز هنری طرح یک وب سایت ندیدم برای همین بهتر دیدم که خودم بانی خیر شوم . در این کار باید کمی صبور باشید تا در این پست این کار را انجام بدهم. این مقاله در حال تکمیل می باشد.
در آنالیز یک وب سایت طراحی شده می توان به چیزهای متفاوتی توجه کرد از جمله نوع چینش ، ترکیب باکس ، فونت ، رنگ بندی ، ارتفاع و عرض کار ، تیره و روشن بودن کار و گزینه های متفاوت دیگری که در این مقاله به ترتیب ذکر می کنیم تا الگوی آنالیز یک وب سایت مشخص شود.
1- تیرگی و روشنی
اولین مقوله برای ترکیب بندی و ظاهر سایت که هر طراحی در نظر می گیرد ، تعیین تیرگی یا روشنی کادر است که ما اصطلاح نور طراحی را برای آن به کار می بریم. بر این اساس یک وب سایت باید از نظر اینکه براساس یک محیط کم نور یا پر نور طراحی شده و فضای حاکم بر آن دارای چه نوری می باشد تحلیل شود.
2- رنگ
مقوله پر بحث و جای زیاد برای تحلیل رنگ است ، رنگ یک وب سایت یکی از سریع ترین و تاثیر گذارین ترین خواص طراحی یک وب سایت است. به این ترتیب شما وقتی می خواهید یک وب سایت را بررسی کنید باید براساس پالت رنگ های آن که سرد یا گرم یا خنثی می باشد ، تحلیل کنید.
3- بافت
در طراحی یک وب سایت استفاده از تصاویر یا وکتور یا رنگ ها بافت کار را مشخص می کند ، بافت یک وب سایت می تواند براساس رنگ های ساده طراحی شده باشد یا براساس تصویر سازی و چینش تصاویر یا ترکیب تصاویر
4- کادر وب سایت
در طراحی یک وب سایت در قدیم فقط عمودی بودن لحاظ میشد اما اکنون با پیشرفت اینترنت و آمدن ایده های جدید این کادر از حالت الزامی به انتخابی تغییر یافته و کادر های افقی یا مربع نیز در وب سایت ها لحاظ شده است.
5- کادراژ
کادراژ در طراحی وب سایت زیاد لحاظ نمی شود اما بد نیست با آن آشنا شوید ، کادراژ یا فاصله دور یا نزدیک در وب سایت مد نظر است ، به عنوان مثال یک وب سایت با نوشته های ریز کار شده و مطالبش در هم هستند ، پس کادراژی کوچک و ریز دارد ، اما برخی وب سایت های از نوشته ها و تصاویر بزرگ استفاده کردند که دارای کادراژ بزرگ یا نزدیک هستند.
6- قلم
نوع قلم استفاده شده در طراحی یک وب سایت بسیار مهم است ، زیرا علاوه بر خوانایی ، می تواند حس طراح را نیز به بینده منتقل کند ، ما فونت های استفاده شده را براساس ، سریف ، سان سریف و اسکریپت دسته بندی می کنیم.